maanantai 8. joulukuuta 2008

Vähän uutta
Keittiö sai piristystä jouluisesta asetelmasta. Löysin jopa astianpesuainetta mielivärissä. Wc piristyi uusilla pyyhkeillä.
Alimpia otoksia kannattaa katsoa suurennettuina, kuva on otettu tien vierestä läheltä Espoon Kauklahtea.SHARE:

16 kommenttia

 1. Kolmessa ylimmässä kuvassa on niin kauniita kodin yksityiskohtia.

  Kahdessa alimmassa tosiaan näkyy suurennuksessa hyvin eläimet siellä. En ole milloinkaan nähnyt valkohäntäpeuroja, mutta ovat varmaan niitä?

  VastaaPoista
 2. Heippa Sussi!
  Kauniita kuvia jälleen... Voisinko udella sen verran, että mikä kasvi hyasintin vieressä on? Se on nimittäin kaunis... Huomaat varmaankin, että en ole oikein viherpeukalo, kun en tunnista kasvia... Ihanaa alkanutta viikkoa!
  -Minttu-

  VastaaPoista
 3. Mukava katsella kuviasi. Yökyöpeli täällä vielä lukusilla.

  VastaaPoista
 4. Susanne, kiitos.
  Ovat tosiaan valkohäntäpeuroja. Niitä näkee aina silloin tällöin meilläpäin. Kauriitakin olen nähnyt, mutta en ole onnistunut niistä saamaan kuvaa. Pääsevät aina yllättämään:)

  Minttu, kiitos. Kuvassa on tinjami. Onnistuin löytämään sen ruokakaupan vihannespuolelta. Ja onneksi se näyttää viihtyvän hyvin.

  Krisse, kiitos. Kiva kun kävit kylässä.

  Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
  T. Sussi

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia jälleen! Voi, tuo WC:n naulakko on niin kaunis, olen havitellut haaveissani meille samanlaista..

  VastaaPoista
 6. Hanna, kiitos.

  Olen aikoinani ostanut naulakon Helsingin keskustan Stockmannilta, mutta olen nähnyt samankaltaisia myöhemminkin joissakin muissakin myymälöissä, mutta en vain muista missä. Toivottavasti osuu kohdallesi...

  VastaaPoista
 7. Hei, hauska juttu kävin pari päivää sitten ostoksilla... Ostin samanlaisen tiskiharjan, kaksi valkoista käsipyyhettä ja vähän aikaa sitten ostin samanalaisen yrtin (yrttejä) pöytää koristamaan.

  Noh, itseäni se vain joten huvitti. Jokatapauksessa olet kyllä hyvä saalistamaan eläimiä kuviisi -meinaan en kyllä ehdi kameraa edes laukusta kaivaa, kun kaikki karvaturrit sun muut kaikkoaa lähimaastosta.

  VastaaPoista
 8. Herkullisen näköistä astianpesuainetta ;) Hienoja kuvia jälleen!

  VastaaPoista
 9. Maija,
  Hauska juttu, meillä on selvästi samanlainen maku:)

  Minullakin epäonnistuu usein eläinotokset, karkaavat pois ennen kuin olen kameraa edes saanut esille. Viimeksi pari päivää sitten kuljin kolmen kauriin vierestä ja huomasin ne vasta sitten kun ne kipittivät pois.

  Mari, kiitos.

  T. Sussi

  VastaaPoista
 10. Ostoksesi ovat kauniita,
  valkohänpeurathan siellä kirmailivat, aluksi luulin, että olit ottanut kuvan muurahaispesästä, kunnes suurensin kuvaa, nyt suosittelet varmaan minulle optikkoa. Veljeni luona peurat ovat hänelle ihan harmiksi kuulemma, kun syövät hänen kasvinsa on nyt kyllä laitanut aidat, sit hänellä on kesy kettu joka syö kädestä... olen itse nähnyt.

  VastaaPoista
 11. Kivat keittiön piristykset!
  Ja wau, että oletkin onnistunut bongaamaan peuroja, ne ovat niin arkoja eläimiä. Haluaisin joskus nähdä noita ihanuuksia itsekin, mutta meidän metsässä ei niitä valitettavasti ole.
  Oikein mukavaa keskiviikkoa Sussille:)

  VastaaPoista
 12. Sirkka, kiitos. Ei ihme, että luulit aluksi muurahaispesäksi, kuva on otettu sen verran kaukaa, tarkkaan ja suurennettuna saa katsoa. Peurat ovat kovia popsimaan herkkuja puutarhoista, salaatit ja viljelykset saavat kyytiä, mikä taas ei varmasti ihastuta puutarhuria tai viljelijää. Ja voi, kesy kettu!:)

  Mimosamamma, kiitos. Täälläpäin saa bongata peuroja melko usein. Lapsuudessani olivat harvinaisempia, nyt näkee paljon useammin.

  Iloista keskiviikkoa!
  T. Sussi

  VastaaPoista
 13. Kaunista olet laittanut..

  VastaaPoista
 14. Anonyymi11/12/08

  Kauniita kuvia ja ostoksia.

  Karita

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta ja kommentista!

Vanhemmissa postauksissa on kommenttien valvonta päällä, jotta minulta ei jää viestit huomaamatta.

© Förmaaki ja puutarha. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig