tiistai 13. tammikuuta 2009

Arkistosta: tuntureilta
Edellisen postaukseni kommenteissa oli juttua Lapin matkoista, tässä kesäkuvia Ylläksen ja Pallaksen ympäristöiltä. Alin kuva on Enontekiön kunnasta melko läheltä Norjan rajaa, siellä on luonnonnähtävyys, hiekkadyynit.

Suokaa anteeksi kuvien huono laatu, kuvat on otettu kännykkäkameralla ja pokkarilla, varsinkin juostessa ei mielellään kanna mukanaan paljoakaan ylimääräistä. Parissa kuvassa näkyy muuten pienenä hahmona itse bloginpitäjä. Ja porokin siellä näkyy.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Kun noita kuviasi katsoo tekee mieli lähteä tuonne tuntureille. Maisema on todella kiehtova.
  Olemme miehen kanssa autolla ajaneet Muonion ja Kilpisjärven kautta Norjaan ja ihastuimme jo silloin Lapin maisemiin. Mutta kun lähtee patikoimaan tuntureille näkee kaiken varmasti ihan eri silmin ja se pitäisi kyllä kokeilla meidänkin.

  Kuvasi olivat upeat. Olitko siellä toiseksi ylimmässä kuvassa? Suurensin sen ja kyllä siellä joku oli :)

  VastaaPoista
 2. Kuvat kertoo puolestaan...upeita tunturimaisemia..
  Hyvää tiistaitakin Krisse toivottaa..

  VastaaPoista
 3. Susanne, maisemat ja luonto ovat todella upeat tuntureilla. Ylläksellä on helppo tehdä eripituisia päiväretkiä, siellä on paljon merkittyjä luonto-ja vaelluspolkuja.

  Olen tosiaan toiseksi ylimmäisessä kuvassa(keltainen takki päällä) sekä kolmanneksi alimmassa (harmaan musta piste sininen camelpack selässä):)

  Krisse, kiitos. Lappi tuntureineen on upea paikka.

  T. Sussi

  VastaaPoista
 4. On jylhät maisemat, kaunista! Mukavaa tiistaita ;)

  VastaaPoista
 5. Maisemista tulee mieleeni pikku Heidin tarina...

  VastaaPoista
 6. Mari, kiitos.

  Sirkka, muistan hyvin pikku-Heidin, tv:stäkin sitä tuli aikanaan katsottua:)

  Iloista keskiviikkoa kaikille!

  T. Sussi

  VastaaPoista
 7. Tykkään taas kovasti kuvistasi ja näistä maisemista, ne ovat niin erilaisia verrattuna omaan takapihaan:) Olen vain kerran ollut Lapissa kun lapset olivat pieniä joten mitkään vaellukset eivät tulleet kysymykseenkään, tyydyimme käymään vain muutamilla näköalapaikoilla ja muutamissa turistirysissä sekä leirintäalueilla.
  Kivaa keskiviikkoa Sussi:)

  VastaaPoista
 8. Ihania maisemia. Itse en ole Lappiin päässyt vielä tähän ikään, mutta työkaverini/ystäväni on ihan Lappihöpsöläinen. Ja on minulle siellä miehensä ottamia maisemakuvia näytellyt. Uskomattoman kaunista tämä meitin kotomaan pohjoisin osa!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi14/1/09

  Upeita maisemia!!

  Karita

  VastaaPoista
 10. Hei vaan!
  Mie olen ollut limpun tienaamisessa niin tiiviisti, että tämä netissä pörrääminen on nyt jäänyt vähäksi aikaa... Monta postausta oli jäänyt väliin ja olipa kaikissa niin upeita kuvia jälleen, silmä lepäsi kaikissa kuvissa... Ihanaista viikon jatkoa Sussille!

  VastaaPoista
 11. Mimosamamma, kiitos. Lappi on maisemiltaan ja luonnoltaan niin erilainen kuin Etelä- ja Keski-Suomi. Joka kerta häikäistyy luonnosta ja maisemista. Ja karun maiseman keskeltä voi löytyä kuru, jossa on puro ja vehreyttä ja mitä erilaisempia lintuja... Lappi on ainoa paikka, jossa olen nähnyt mm. pohjantikan ja peukaloisia.

  Tinttarus kiitos. Ymmärrän hyvin ystävääsi, Lappi jää mieleen ja sinne haluaa aina palata uudelleen.

  Karita, kiitos.

  Minttu, kiitos. Kiva kun pääsit välillä netin äärelle ja käymään förmaakissa:)

  Hyvää torstaita kaikille!

  T. Sussi

  VastaaPoista

© Förmaaki ja puutarha. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig