lauantai 29. elokuuta 2009

Mukana kilpailussaPari päivää sitten tuli blogikommentteihini yllättävä ja ilahduttava tieto:Huiskula on ottanut Förmaakin ja puutarhan mukaan puutarha-aiheeseen blogikilpailuun. En tiedä miten "eläinten valloittama" Förmaaki on mukaan päätynyt, mutta on ilo ja kunnia olla mukana.

Kannattaa käydä katsomassa kilpailua, sieltä löytyy upeita puutarha-aiheisia blogeja ja äänestäjille on palkintona kukkia.

Samana päivänä tuli myös tiukka paluu maanpinnalle ja bloginpitäjän painajainen, seitsemän vuotta loistavasti palvellut tietokone hajosi. Nyt on aika kulunut uuden koneen opettelussa ja ohjelmien asentelussa. Onneksi tämä sujuu jo näinkin hyvin.

Aikamoista on muuten ajatella, miten tietokoneet ovat vuosien kuluessa kehittyneet. Aikoinaan (vuonna yksi ja kaksi) kirjoitin graduni Mikro-Mikolla. Kirjoittimeksi siihen oli yhdistetty sähkökirjoituskone:)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Onneksi olkoon tuosta kunniasta, on sinulla kyllä niin kauniita kuviakin puutarhastasi! Kävin tuolla heti äänestämässä;)

  VastaaPoista
 2. Wau, onnea onnea, sinun blogisi on kyllä niin kaunis :) Nyt lähden tuonne kurkkimaan!

  VastaaPoista
 3. U.M. kiitos. Oli mukavaa päästä mukanaan, vaikka förmaaki ei taida olla varsinainen puutarhablogi, vaan enemmänkin eläinten valloittama blogi:)

  Mari, kiitos. Kannattaa käydä katsomassa, siellä on uskomattoman upeita blogeja ja kauniita puutarhoja.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä..kurkataan sinne..

  VastaaPoista

© Förmaaki ja puutarha. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig