lauantai 17. lokakuuta 2009

Kisällejä ja paljastuksia

Oravillakin näyttää olevan oma kisälliperinteensä, sillä Oravainen on tuonut pihalle mukanaan kaksi pientä uutta "puutarha-apulaista". Kuvissa toinen pikkuisista, ovat varmaankin tämän vuoden poikasia. Terassin lattia on taas täynnä multaa:)


Marilta
ja UM:ltä olen saanut tämän tunnustuksen, lämpimät kiitokset:)Tämän kanssa piti kertoa seitsemän asiaa itsestä, joita muut eivät tiedä. Tosin tässä voi tulla monille jo tuttuakin asiaa.

- Olen luonnon- ja eläintenystävä, ja sen suhteen olen myös "tiukkapipoinen", olen kasvissyöjä, ostan luomua, lajittelen, jne...

- Käyn säännöllisesti juoksulenkillä.

- Nukahdan usein iltaisin tv:n ääreen silkasta väsymyksestä.

- Haaveilen pikkumökistä omassa rauhassa, lähin naapuri saisi olla mahdollisimmman kaukana, samoin kuin kaupungin häly.

- Toivoisin, että kotini olisi kaunis ja harmoninen, mutta siinä onkin ristiriita reaalitodellisuuden kanssa, liian usein kotona on sotkuista ja tavarat hujan hajan.

- Koska koti ei ole kaunis, vaan sekasotku, minulla on usein siitä syystä ns. "pinna kireällä"

- Meillä on kotona huonekalu, josta kiistelemme usein miehen kanssa. Apen vuosia sitten miehelle hankkima hintava design-tuoli, joka on aivan liian suuri pieneen asuntoon ja jossa ei voi istua. Inhoan tuolia yli kaiken. Miehen mukaan se on vain eri tyyliä kuin muut täällä olevat huonekalut, minusta se julistaa olemuksellaan olevansa hyvän maun pahin vihollinen:) Olen uhannut joku päivä pistäväni sen kirveellä kappaleiksi:)

Tällä kertaa en laita tätä eteenpäin, sillä kaikki tai ainakin lähes kaikki näyttävät jo tähän vastanneen.

Mukavaa viikonloppua!
SHARE:

22 kommenttia

 1. Suloinen pikkuorava! Meilläkin on miehen sukulaisten vanhoja huonekaluja, jotka eivät meille sovi. On rasittavaa pitää sellaista jatkuvasti esillä, mistä ei pidä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi17/10/09

  Suloinen orava!

  Paljastuksia mukava lukea.

  Karita

  VastaaPoista
 3. Onhan suloisia. Kyllä sulla nyt riittää syötettäviä, vielä kun linnutkin tahtovat omansa :)

  VastaaPoista
 4. Voi mikä kurre :) Kivoja paljastuksia... Hih, etenkin tuo sekasotku kolahti... Miksiköhän minun blogin nimi on sekasortoa... :))

  VastaaPoista
 5. ;DD Aivan ihastuttava koko postaus!!
  Täällä naureskelin jutuillesi!! Osaat kyllä kirjoittaa niin hauskasti, kuin tuo kisälliperhe;)ja tuo tuoli;D Sellaista se on niin tuo sotku :( kuin tuo, että maut ei mene aina yhteen;) Minäkin saan monta asiaa odottaa ja odottaa (puudutustaistelu;D)jotta mies viimein suostuu asiaan;))Ymmärrettäväähän se on, että joskus vain toinen kokee asian toisin ja joskus ei vain ole vielä silloin itse valmis toiseen ratkaisuun, kunnes vasta ajan kanssa kokee samoin:)puolin sun toisin:))

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihana pikkuorava. Paljastukset olivat hauskoja. Mukava kuulla, että joku muukin nukahtaa sohvalle tv:n ääreen ja että huusholli on sekaisin..

  VastaaPoista
 7. Suloinen pikku apulainen. Teillä on näköjään selvä työnjako. Kurret hoitaa kätkemis yms. puuhat ja sinä siivoat multasotkut ; )

  VastaaPoista
 8. Olipa kiva lukea sinusta lisää!

  On tosi harmi jos fengshuit menee pieleen epämiellyttäviä huonekaluja sietäessä, mutta taitaapa olla todella yleinen ongelma monessa taloudessa;)

  VastaaPoista
 9. Olivieno, monessa kodissa taitaa olla huonekaluja, joista toinen puolisoista haluaisi mielellään päästä eroon:)

  Karita, minustakin paljastuksia on mukeva lukea:)

  Amalia, täytyy toivoa, ettei tule kovaa talvea, muuten varmaan opettelevat avaamaan oven ja tulemaan sisälle hakemaan apetta:) Yksi orava ja yksi tintti onkin kerran käynyt sisällä kun ovi oli auki. Olin vähän aikaan ihmeissäni, kun keittiön pöydän alta kuului tvit:) Orava puolestaan teki tutkimuslenkin olohuoneessa ja meni sitten kiltisti ulos.


  Mari, hauska kuulla, että muillakin on sekasotkua:) Blogisi nimi on mainio ja sen muistaa hyvin:)

  Marge, kiitos. Sinulla on selvästi aivan samanlainen huurintaju kuin minulla:)

  Jos tuolla tuolilla ei olisi miehelle niin suuri tunnearvo, olisin varmasti pilkkonut sen jo aikaa sitten:) Mutta jos sen joku kerta saisi siirrettyä vaikka varastoon...

  Irmeli, nukahdatko sinäkin tv:n ääreen? Minua aina välillä harmittaa, jos nukahtaa kesken jotakin jännää elokuvaa tai sarjaa ja sitten jää loppu näkemättä ja näin käy minulla hyvin usein:)

  Sariw, oravat on tosiaan kehittäneet hyvän työnjaon. Tänään pitääkin taas vähän lakaista multaa terassilta takaisin kukkaruukkuihin:)

  U.M, minäkin epäilen, että ongelma on hyvin yleinen. Olen sanononut usein miehelle, että miksei hänen vanhempansa ole voineet harrastaa kustavilaistyyppisiä huonekaluja, ne kun olisivat minun mieleeni:)

  VastaaPoista
 10. Taitaa oravilla olla kiireinen aika, meilläkin eilen matonpään hapsuja koitti vetää parvekkeella.Kiskoi ja kiskoi, muutei vaan irronnut.Kovasti juoksee pitkin ikkunalautoja yms.
  On se vain kiva lukea että muuallakin on sekasotkua, meillä ainakin on riittämiin.

  VastaaPoista
 11. Eija, orava on yrittänyt saada matonhapsuja oman kotinsa pehmikkeiksi:)

  Kovasti ne näkyvät puuhastelevan kaikkialla, olen muuallakin nähnyt kun ne juoksevat täyttä vauhtia iso käpy suussa.

  VastaaPoista
 12. Hauskoja nuo oravat:) Tuttava kertoi että orava oli käynyt repimässä paloja hänen sisarensa Marimekon paidasta joka oli pyykkinarulla kuivumassa. Halusi sisustaa pesänsä ilmeisesti Marimekolla:)
  Kiva oli lukea "paljastuksia" sinusta!

  VastaaPoista
 13. Kiva lukea tunnustuksiasi :) Huvittuneena luin tuota huonekalukiistaa ;)
  Ihastuin tuohon toiseen kuvaan, älyttömän hyvä!!!

  VastaaPoista
 14. nyt uteliaisuud heräs.. kuva bloggiin ja keksitään miten sen kammotuksen vois naamioida=))

  VastaaPoista
 15. Susanne, oravat näyttävät olevan hyvin sisustustietoisia:) Meillä kerran yksi orava yritti viedä pitsiliinan, oli selvästi romattisen tyylin ystävä:)

  -T, kiitos:) Meidän huonekalukiista välillä huvittaa minua itseäkin, sitä on käyty jo monta vuotta:)

  Mimmuli, olen miettinyt valkoiseksi maalaamista tai huputtamista. Tuntuu, ettei tietystä kohdasta kotia pysty ottamaan kuvaa kun SE kauhistus on siinä:)

  VastaaPoista
 16. Heippa Sussi! :)

  Suloinen pieni orava! Kiva lukea siun paljastuksia... Monta yhtäläisyyttä löytyy täältä Huurteisen metsänkin suunnalta, hih... Toivottelen sinulle mukavaa alkanutta viikkoa! <3

  Terveisin Minttu

  VastaaPoista
 17. blogissani on kamapanja menossa palelevile varpaille=)

  VastaaPoista
 18. *reps*järkyttävää sekasotkua tuo teksti..mutta käy ny katsomassa..=))

  VastaaPoista
 19. Minttu, kiva kuulla, että sieltäkin löytyy samoja kokemuksia:)

  Mimmuli, tulossa katsomaan...

  VastaaPoista
 20. Kivoja paljastuksia, sekasorto vallitsee meilläkin. Ehkä tavaran paljous...ym...niin varmasti jokaisessa kodissa tulee varmaankin eripuraa sisustusasioistakin.
  Meillä alkaa olla jo tilanne hallinnassa.
  (Huom. vuosien vääntö, puolin ja toisin)

  Mukavaa viikonloppua!!
  ^_^Piitis

  VastaaPoista
 21. Piitis, mukava kuulla, että sielläkin on samanlaisia tunnelmia:)

  VastaaPoista

© Förmaaki ja puutarha. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig