Vielä paluu viime vuoteen, jonka kuvia läpikäydessäni käsitin olleen oikea ruoka/kokkausvuosi
Alex Niemi antoi vinkkejä. Innostuin kokeilemaan erilaisia uusia mausteita ja nuudeleita.
Teresa Välimäki kertoi kirsikan terveyshyödyistä. Kreikkalaisten ja bulgarialaisten osuuskunnan edustajat olivat EU:n tukemana esittelemässä kirsikkatuotantoaan. En ole koskaan aikaisemmin maistanut niin hyvää luomukirsikkamehua.
Syksyn sienisato oli ilahduttavan runsas.
Ruokakauppa, jossa käyn otti käyttöön Hävi-laatikot. 2 eurolla saa aina välillä ostaa laatikollisen vihanneksia ja hedelmiä, jotka muuten päätyisivät roskiin. Loistava tapa pienentää ruokahävikkiä ja tarjota edullista ruokaa. Kokkaaja saa olla luova, kun miettii, mitä tehdä laatikollisesta, jonka sisältö on aina pieni yllätys, koska sitä ei voi itse valita.
Ympäristöystävällisesti tuotetun Benella siian maailmanensi-ilta.
Italialaisilla ruokaviikoilla muistui (tai pikemminkin maistui) taas mieleen, kuinka hyvää italialainen ruoka on. Kuvassa itse tehtyä spagettia. Mutta liha ei ole lihaa, vaan Huhtahyvien kasvisproteiinijauhista.
Kylmä ja sateisa kesä piti oman puutarhan sadon vaatimattomana, mutta yrttejä sentään sai.
Ooh, mikä herkkupostaus! :)
VastaaPoistaToivottavasti Hävi-laatikoiden käyttö yleistyy.
Tuota kasvisproteiinijauhista täytyy ehdottomasti kokeilla.
Hyvää alkanutta vuotta!
kiitos sara:) kasvisproteenijauhis on todella hyvän makuista, voin suositella
PoistaHello, the food looks delicious. I have heard cherries are healthy and have great health benefits. The fresh produce is healthy too. I enjoy trying new recipes. Enjoy your day and the new week ahead.
VastaaPoistathank you Eileen:) I also like trying new recipes.
PoistaIhana inspiroiva postaus! <3 Hieno tuo hävilaatikko idea!
VastaaPoistakiitos mirjam-matilda:)
PoistaOnpa ollut herkullinen vuosi :)
VastaaPoistatoivottavasti uusi on samanlainen:)
PoistaVoi mitä herkkuja. Ruoka on ihan loputon uusien idoiden ja makujen maailma, jota on tosi kiva päivittää aktiivisesti. Asiantuntijoita kuulemalla saa hyviä vinkkejä ja sitä innostuu itsekin kokeilemaan välillä erikoisuuksia. Hävi-laatikko on tosi hyvä juttu! Kävin työporukan kanssa hävikkiravintola Loopissa ennen joulua ja sekin oli hieno kokemus. Hyvä, että näitä on!
VastaaPoistaolen ihan samaa mieltä. Hävikkiruuan hyödyntäminen on todella tärkä asia
PoistaOn ollu uppeita kokkeja! Nuo hävikkilaatikot on kyllä hyvä juttu. Elintaso on tehny tuon ruuvan haaskoomisen.
VastaaPoistasamaa mieltä, ruuan haaskaaminen on järjetöntä.
PoistaVoi, mitä herkkuja!
VastaaPoistahyviä olivat!
PoistaToivottavasti Hävi-laatikot yleistyvät joka ruokakauppaan. Liikaa menee ruokaa roskiin. Kiinnostuin tuosta kasvisproteeinijauhiksesta. En tiedä vielä löytyykö tuotetta täältä, mutta katsellaan. Lihan syöntiä on vähennetty meidänkin ruokapöydässä minimiin.
VastaaPoistaMielenkiintoinen postaus!
kiitos minttuli:) samaa toivon minäkin. Kasvisproteenijauhista löytyy ainakin meiltä päin sekä s - että k- kaupoista.
PoistaHävikkilaatikot on hieno juttu! Herkkuja kerrakseen..
VastaaPoistasamaa mieltä:)
PoistaNam ,nam. Mahtava juttu. Turhan paljon ruokaa kulkeutuu roskiin.
VastaaPoistasamaa mieltä:)
PoistaHieno ja herkullinen alku tälle vuodelle :)
VastaaPoistaToivotaan että hävi-laatikoiden käyttö yleistyy. Paikallisten kauppiaiden en ole ainakaan vielä huomannut heränneen tähän hienoon ideaan.
Samaa toivon minäkin:)
PoistaNuudelit ovat hyviä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Herkullisen näköisiä annoksia.
VastaaPoistayllätyin, kuinka hyviä nuudelit ovat
PoistaKylläpä on hyviä herkkuja :)
VastaaPoistaolivat:)
PoistaNo onpas tosiaan herkkuja ja varmasti inspiroiduit!
VastaaPoistapaljon uusia ideoita:)
PoistaDelicious food, well it looks so.
VastaaPoistait was:)
PoistaIhania herkkuja kuvissasi!
VastaaPoistaolivat:)
PoistaOlen aina tykännyt kokata ja kokeilla uusia reseptejä ja makuja! Ruokailu ei ole pelkkää nälän kartkoittamista!
VastaaPoistasamaa mieltä:)
PoistaHerkullinen postaus!
VastaaPoistaNam!
VastaaPoista:)
PoistaHi Sussi.
VastaaPoistaA very good 2018.
Groettie from Patricia.
thank you Patricia:)
Poistaherkullista - ruoka on ihana asia :)
VastaaPoistasamaa mieltä:)
PoistaHävi-laatikot ovat todella hyvä idea.
VastaaPoistaniin minustakin:)
PoistaKiva postaus, en ole kuullut hävi-laatikoista, oliskohan niitä täällä... Mukavaa alkanutta vuotta!
VastaaPoistaKiitos mari:) Käsitääkseni ovat ihan uusi juttu, täällä meillä vain yhdessä kaupassa
PoistaHmmm, that looks delicious !
VastaaPoistait was:)
PoistaDelightful food my friend!
VastaaPoistaGlad you liked the juice so much.
Italian food sound compelling
This spaghetti looks Inviting!
Hope weather is friendly there
Love italian food:) Thank yu Baili:)
PoistaHerkullisen näköiset annokset.
VastaaPoistaMukavaa loppuviikkoa!
kiitos kati:)
PoistaIhan tuli vesi kielelle noita kuvia katsellessa. :) Mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistakiitos hanna:)
PoistaOlen niin iloinen siitä, että hävikkiä on herätty hillitsemään erilaisin keinoin. Itselläni on applikaatiot, jotka ilmoittavat myynnissä olevista, muuten roskiin menevistä, ruuista lähellä olevissa ravintoloissa.
VastaaPoistasamaa mieltä:) Nuo applikaatiot ovat minulle ihan uusi, täytyykin tutkia.
PoistaHerkullisia ruokakuvia! Kivaa viikonlopun jatkoa :)
VastaaPoistakiitos piia:)
PoistaHävilaatikoista en ole kuullut. Mistäköhän saisi tietää lähimmät paikat?
VastaaPoistaihan uusi juttu täälläkin, ja tällä hetkellä vain yhdessä kaupassa. Toivottavasti tapa yleistyy
PoistaNams miten hyvännäköisiä sieniä! :)
VastaaPoista-Ruut
itse poimittuja:)
PoistaOlá, boas sugestões de comida saudável, principalmente da comida Italiana e dos cogumelos.
VastaaPoistaAG
obrigada AG:)
PoistaHienoja kokkaus-kuvia ja herkullisen näköistä suuhunpantavaa.
VastaaPoistakiitos sylvi:)
Poistathank you Sarah:)
VastaaPoistakiitos mate:)
VastaaPoistaSinulla on ollut hieno ruokavuosi. Upeita raaka-aineita, hieno sienisato ja kauniita kuvia.
VastaaPoistakiitos anneli:) Toivottavasti tämä jatkuu:)
PoistaHieno kokkausvuosi takanasi, ja tapahtukoon sama tänäkin vuonna (motto: syömättä et elä :)
VastaaPoistahyvin todettu!
PoistaUna entrada muy rica Sussi.
VastaaPoistaBesos.
thank you laura:)
PoistaNams, ihanan herkullinen vuosi :)
VastaaPoistaoli:)
PoistaHello dear Sussi!
VastaaPoistaThe food looks delicious!
I love Italian cuisine and try new recipes!
We have cherry juice here in Greece but we prefer fresh juice from our orange tree!
Wonderful pictures of the food and the mushrooms!
Hope you will visit me too!
Have a happy new week!
Dimi...
(Aussie Dimi Decoupage)
hello Dimi! I love italian food:)
PoistaNow I am hungry!
VastaaPoistaOnpas hyviä ajatuksia ja vinkkejä. Tekee mieli vetäistä kokitakki päälle ja avata ravintola. Varsinkin tuo hävikkiruuan hyödyntäminen viehättää. https://www.diodema.net/category/74/kokkitakit
VastaaPoista