maanantai 10. marraskuuta 2008

Lintutuoli ja puutarha-apulainenKuvassa oleva tuoli oli jo lapsuuden kodissani ja se on kokenut monta väriä ja päällystä. Nyt se on meillä ruokapöydän tuolina ja olen maalannut sen valkoiseksi ja (lintujen ystävänä tietenkin) päällystänyt sen lintuaiheisella kankaalla.
Kuvien eläinystävä on pikkuinen "puutarha-apulainen", joka puuhastelee pihalla ja pitää erityisesti sammalten siirtelystä ja kukkapurkkien kaivelusta, puutarhaa asetellaan ei franske stemninger, vaan oravaisen stemninger.SHARE:

9 kommenttia

 1. Tuoli on todella kaunis, ihana.

  Me aloitimme lintujen talviruokinnan ja ainakin viime talvena pihapiiriin ilmestyi kolme "puutarha-apulaistakin" maistelemaan lintulaudan herkkuja. Minusta on mukava seurailla lintulaudan elämää.

  Hyvät oravakuvat.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi11/11/08

  Tuoli on todella kaunis
  ja pikkuinen apulainen
  näyttää kovin touhukkaalta=)

  Karita

  VastaaPoista
 3. Nätti tuoli ja veikeä apulainen!

  VastaaPoista
 4. Ensivierailulla.. kiva blogi.. tulen uudelleen.
  Terveisin Vaaralan Krisse

  VastaaPoista
 5. Kangas istuu hyvin tuoliin, itselläni on ollut vastaavanlaista kangasta, kuitenkin roosansävyisenä valkoisissa rottinki kalusteissani.
  Meidän katolla on asunut vuosikausia oravapariskunta ja heille sit useampi lapsukainen syntyy...aikamoinen vilske tässä käy..lintujenkin lisääntyessä, aina vaan pidot paranee:) Ilo on molemminpuoleista.

  VastaaPoista
 6. Huomenta Sussi!
  Tuoli on aivan ihana kankaineen:))
  Ja taas niin kivoja eläinkuvia, oravat ovat meilläkin vakiovieraita ja niitä tuntuu tänä syksynä olevan tavallista runsaammin ja hauska on seurata hyörinää ja tohinaa lintulaudoilla:) Joka syksyn kohokohta on kun bongaa ensimmäisen punatulkun, yleensä ne tulevat marraskuun alussa joten olen päässyt jo ihailemaan kaunista lintua:))
  Mukavaa päivänjatkoa Sussille:))

  VastaaPoista
 7. Hei vielä!
  Saisinko laittaa sinut suosikkeihini?

  VastaaPoista
 8. Hei Mimosamamma!

  Ilman muuta saat lisätä suosikkeihisi.

  t. Sussi

  VastaaPoista
 9. Ihanat kuvat puutarha-apulaisesta : ) Käväisin kurkkaamasa meidän lintulautaa ja siellä näytti olevan yksi apulainen aamupalalla ja pikkulinnut odottamassa vuoroaan.

  VastaaPoista

© Förmaaki ja puutarha. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig