lauantai 1. marraskuuta 2008

Tyykiä ja tavaraa Ruotsista
Posti toi jokin aikaa sitten Ruotsista tilaamani tavarat, tyykiä, rautaisen kruunun ja linnun sekä lisää jo aikaisemmin tilaamiani pellavaisia lautasliinoja.
Lintutyyki on tehty 1700-luvun mallin mukaisesti. Suunnittelin päällystäväni sillä kustavilaismalliset tuolit, mutta nyt en ole vielä varma vaihdanko sittenkään tuoleissa nyt olevan ruutukankaan tähän kauniiseen kuvioon.SHARE:

6 kommenttia

 1. Hei kaima!
  Kiva blogi sinulla täällä. Et ole vielä paljon ehtinyt kirjoittaa. Luin blogisi alusta loppuun. Lisään sinut tuonne suosikkilistalleni.

  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Lämmin kiitos kommentistasi blogissani! Täällä toinen 1700-luvun fani! :) Tuo ostamasi kangas oli kyllä tosi kaunis! Mikäs se tuo kirja tuossa sivussa on? Minulle uusi tuttavuus.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Hei Sussi!
  Kiitos vierailusta ja mie tulinkin heti vastavierailulle... Kiva blogihan täältä löytyi! Kauniita kuvia ja ostoksia... Mukavaa alkanutta viikkoa! Toivotteleepi Minttu

  VastaaPoista
 4. Kangas on hurmaavan kaunis, mieleeni...jos et ole varma vaihdatko, niin sanoisin sinulle älä tee sitä, katso anna ajan kulua ja voithan sen sitten myöhemminkin vaihtaa...eli kuuntele sydämesi ääntä sillä on paras vastaus.

  VastaaPoista
 5. Hei Susanne, Jonna, Minttu ja Sirkka

  Kiitos vierailuistanne ja sanoistanne.

  Jonna, kirja on Heinolan kaupunginmuseon julkaisu: Lääninkivalteri Aschanin talo Heinolassa. Kirja esittelee kuvin ja sanoin itse taloa, joka on vierailemisen arvoinen paikka Heinolassa, varsinkin 1700-luvun ja kustavilaistyylin ystäville.

  Sirkka, olet aivan oikeassa, harkitsen ja annan ajan kulua. Kauniille kankaalle voi löytyä vielä joku aivan muu käyttökohde kuin tuolit.

  VastaaPoista
 6. Kauniit tavarat ja tyykit =)

  VastaaPoista

© Förmaaki ja puutarha. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig