keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Marraskuuta

Tässä näkymässä on jotakin rauhoittavaa. Kynttilät selvästi tepsivät.

Kuivakukat kannussa eivät valitettavasti näy kuvassa kovin hyvin, mutta vinkkinä, mäkimeirami on kaunis  kuivakukkana. Poimin ne puutarhasta aikaa sitten ja kuivatin.Karppaus on ollut esillä monessa paikassa ja meillä mies on alkanut innostumaan asiasta. Ei mikään hyvä juttu, koska meillä tuo ruokavalio on ollut hyvin kasvispainoitteinen.  Ainoa mitä olen kaupasta saanut miehelle ostetuksi,  on luomunakit. Tosin en tiedä ovatko nekään karppauksen mukaisia. Lihapakkausta olen pitänyt useamman kerran kädessä, mutta en ole pystynyt ostamaan. Joutuu kohta mies menemään yksin kauppaan... Minun ei itse tarvitse onneksi  laihduttaa, mutta minusta valkoviinidieetti kuulostaisi paljon hauskemmalta, D!

Täytyy vielä vinkata yhdestä kirjasta. Kasey Edwardsin kolkyt ja risana.  Kirja kertoo kolmekymppisestä uranaisesta joka huomaa eräänä aamuna, että työ tuntuu vastenmieliseltä eikä kiinnosta yhtään ja kuinka hän lähtee etsimään uutta suuntaa elämälleen.  Kirjassa on todella osuvia huomioita nykyajan työelämästä ja elämänmenosta yleensä.

Mukavaa loppuviikkoa!
SHARE:

14 kommenttia

 1. Herkkä on tunnelma...kiitos vinkistä mäkimeiramin suhteen...tuolla sitä vielä pukkaa, vois kuivatella.. Tuo kirjajuttukin on mielenkiintoinen, on tuosta kiireellisestä bisneselämästä ja trendien "vaatimuksista" joltisenkin verran käsitystä..

  VastaaPoista
 2. Ootko itse kasvattanu kuivakukkia? yksi vuosi mulla oli kauhea buumi ja viljelin jos jonkimmoista kuivakukkaa ja tein asetelmia koko suvulle ;)
  valkoviinidieeti:) oiskohan se sama ko nestepaasto ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja rauhoittava kuva todella.
  On paljon kukkia joita voi kuivattaa.
  Rauhallista loppuviikkoa sinulle!♥

  VastaaPoista
 4. Ansa, kiitos:) itse yllätyin, kuinka kauniita kimppuja mäkimeiramista saa.

  Edwardsin kirja on täynnä hyviä huomioita, ihan hämmästytti, kuinka hän kirjoittaa samoista tuntemuksista, mitä on itse kokenut.

  Koivukujanriikka, yhteen aikaan kasvatin pellavaa, josta tuli tosi kauniita kimppuja. Keväällä vain siemeniä istuttaessa olivat pihalinnut innoissaan kupsuttamassa siemeniä esiin ja syömässä niitä, D! Nyt minulla on ollut vähän tilanpuutetta ja kesäkukkien kasvattaminen siemenistä on ollut vähäistä.

  Luulisin, että valkoviinidieetissä on iloisempi olo kuin nestepaastossa, D!

  Sylvi, kiitos:)

  Hyvää torstaita kaikille!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kirjavinkkauksesta! Toteuttaakohan kirjan päähenkilö haavettani jota en koskaan uskalla toteuttaa? :-) (pienellä lievennyksellä: en ole uranainen ja pidän kyllä työstäni, mutta en oravanpyörästä tässä yhteiskunnassa...)

  Kuvasi on kaunis.

  VastaaPoista
 6. Ninnu, kiitos:) En paljasta kirjan loppuratkaisua, jos haluat sen lukea, mutta sen voin kertoa, että ratkaisu on ihan omalaisensa ja ainakin kirjoittaja tuntuu olevan siihen tyytyväinen.

  Paras oravanpyörästä irti - kirja, jonka olen lukenut on Kaarina Davisin irti oravanpyörästä.

  Mukavaa perjantaita kaikille!

  VastaaPoista
 7. Kaunis rauhoittava harmooninen tunnelma, jossa on rauhaisaa ja nautittavaa antaa ajatuksien vaeltaa vapaana. Mäkimeirami on oivallinen kimppu antaen miellyttävän tuoksun tunteisiin.

  VastaaPoista
 8. Sirkka, kiitos:) Hämärtyvinä iltoina on mukava nauttia kynttilöiden tuomasta tunnelmasta.

  VastaaPoista
 9. Ihana tunnelma kuvassa! Kynttilän valo on jotenkin niin ihanan rauhoittava.
  Ja kiitos kirjavinkkauksesta, tuntui todella kolahtavan minuun, olen viime päivinä miettinyt, mitä isona tyttönä oikein haluan...

  Mukavaa viikonloppua!
  kisu-

  VastaaPoista
 10. Kisu, kiitos:) itsekin olen kovasti viime aikoina miettinyt, mitä sitä haluan isona tehdä.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 11. Tunnelmallinen kuva. Vaaleat, harmooniset värit ja vähän tavaroita, siistit pinnat. Ja katseenvangitsijana elävä tuli lyhdyssä.

  VastaaPoista
 12. Irene, kiitos:) kauniisti kirjoitettu:)

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 13. Kuvasi sen taas todistaa: ei marraskuussakaan mitään vikaa ole!

  VastaaPoista
 14. Vilma kiitos:) Olen ihan samaa mieltä:)

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta ja kommentista!

Vanhemmissa postauksissa on kommenttien valvonta päällä, jotta minulta ei jää viestit huomaamatta.

© Förmaaki ja puutarha. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig