maanantai 17. marraskuuta 2008

Metsämadonna ja muuttomatkalaisia
Kuvan Madonna tervehtii meillä sisääntulijoita.
Alakuvissa on näyttävä näky luonnosta. Sunnuntaina, noin kahdeksan kilometriä ennen Inkoota, oli noin kolmisenkymmentä joutsenta ja lähes satakunta hanhea taukopaikalla. Joukossa näkyy astelevan nuori kurkikin.


SHARE:

11 kommenttia

 1. Kaunis Madonna-patsas.

  En ole milloinkaan nähnyt noin paljon lintuja samassa paikassa kerrallaan lepäämässä. Tuo on suuri luontoelämys. Onneksi oli kamera mukana että sai tallentaa tuon näkymän.

  VastaaPoista
 2. Hei Susanne,

  Näky oli tosiaan upea ja sitä jäi kuvaamaan ja katsomaan moni muukin autolla liikkunut. Minulla oli työkeikka ja siitä syystä kamera (onneksi) mukana.

  VastaaPoista
 3. Minä olen nykyään pitänyt melkein joka paikassa kameraa mukana. Tämäkin juttu tuli sen jälkeen kun aloin omaa blogia pitämään. Pelkään että jotain kallisarvoista kuvattavaa menee sivu suun jos kamera ei ole saatavilla :)

  VastaaPoista
 4. Hei Susanne,

  Osuit naulan kantaan:)

  Ennen on ollut kamera mukana vain työkeikoilla ja kun mies otti sen mukaan vapaa-ajalla. Nyt olen selvästi kallistumassa siihen ajatukseen, että kameran on oltava aina mukana, ettei vaan jää jotain kaunista kuvaamatta:)

  VastaaPoista
 5. Madonna on kaunis!
  Tuollaiset luonnon näytelmät, kuten lintujen kokoontumiset ovat aivan mahtavia! Olen ilokseni joskus myös nähnyt kymmeniä joutsenia pellon reunassa, jokasyksyinen (ja keväinenkin) muutto on komeaa katseltavaa. Keväällä pihamme yli lensi joutsenaura hyvin, hyvin matalalla, näky oli niin vaikuttava että melkein pillahdin itkuun:)

  VastaaPoista
 6. Sinä osaat tuoda luonnon keskellemme, ihan siellä alussa se "pyllistävä" siili oli suloinen kaveri!!

  VastaaPoista
 7. Mimosamamma ja Sara, kiitokset.

  Mimosamamma, joutsenet ovat tosiaan näyttäviä lintuja. Hangossa olen nähnyt niitä aivan läheltä, siipien ääni niiden lentäessä läheltä on vaikuttava.

  Sara, tuo siili on tosiaan suloinen, kaverilla on ihan oma tapansa syödä:)

  VastaaPoista
 8. Vastavierailulla.
  Hienoja luontokuvia sinulla täällä! Ihmettelen kuinka joku saa oravastakin noin kivoja kuvia. Meinaan, yritin todella kuvata oravaa pihapuussamme ja en totisesti saanut sitä kunnollista kuvaa otettua. Lisää näitä!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Maija.

  Eläinkuvat vaativat tosiaan monia otoksia, välillä on tullut kuvia pelkästä oksasta tai puusta, kun itse kohde on kipittänyt tai lentänyt karkuun:)

  VastaaPoista
 10. Kaunis kuvasarja, josta heti kurjen bongasin...
  ja kauniisti Madonna toivottaa ystäväsi peremmälle...

  VastaaPoista
 11. Kiitos Sirkka.

  Kurki käyskenteli siellä niin ylväästi joutsenten ja hanhien joukossa.

  Viime keväänä olin onnekas kun näin kolme kurkea lähes vierestä, olivat silloin taukopaikalla matkalla pohjoiseen ja minä taas bongailemassa kevään muuttajia:) Kuvaa en vahinko vain silloin onnistunut saamaan.

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta ja kommentista!

Vanhemmissa postauksissa on kommenttien valvonta päällä, jotta minulta ei jää viestit huomaamatta.

© Förmaaki ja puutarha. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig